Yritysesittely

Me palvelemme

Nilakan Kiinteistöt LKV pähkinänkuoressa

Aimo

Satu

nilakka1-2

Yritys aloitti toimintansa tammikuussa 2014. Yrityksen omistaa Aimo Anttonen. Aimolla on työhistoriana 1978 – 2002 pankkimiehen tausta, josta viimeiset 15 vuotta pankinjohtajana. Vuodesta 2002 Aimo on työskennellyt yrittäjänä TM Palvelu Amico Ky:llä myymällä kiinteistövälityspalvelua Huoneistokeskus Oy:lle.  Myyntiassistenttina yrityksessä työskentelee Satu Hakkarainen ja myyntineuvottelijana Kari Anttonen.  Laillistetun kiinteistönvälittäjätutkinnon Aimo suoritti tammikuussa 2008 ja Satu huhtikuussa 2018.

Nilakan Kiinteistöt LKV välittää monipuolisesti tontteja sekä koteja. Yrityksen voimavarana on kokonaisvaltainen Nilakan alueen paikallistuntemus ja eri kohteisiin liittyvän taustatiedon laajuus. Palveluihimme kuuluvat myös luotettavasti toteutetut kosteusmittaukset ja kuntokartoitukset Mittavat Oy:ltä.

Kiinteistövälitysasioiden lisäksi laadimme erilaiset kauppakirjat, toimimme kaupanvahvistajana, laadimme lahjakirjoja, teemme perunkirjoituksia, kiinteistö- ja huoneistoarvioita, laadimme vuokrasopimuksia, ja muita asiakirjoja. Meiltä saat myös asiantuntevaa neuvoa asuntorahoitusasioissa.