Tonttikohteet

Onko sinulla ja perheelläsi unelma omasta kesämökistä tai vapaa-ajan kodista?

Toivoisitko, että voisit vetäytyä luonnon keskelle järven rantaan, rauhoittua ja levätä kauniissa maisemassa? Tai kenties kaipaat paikkaa, jossa kalastella, marjastaa, ehkä rakentaa omin käsin ja viettää aikaa läheisten kanssa. Ajatteletko, että olisi mukava väliin tehdä työtä omassa rauhassa ja omassa tahdissa netin välityksellä?

Me autamme sinua toteuttamaan unelmasi.

Kohteemme sijaitsevat Nilakan alueella Järvi-Suomessa, jossa maisema on vaihtelevaa ja kalarikkaiden järvien vesi puhdasta. Vaikka Nilakan alueella on runsaasti mökkejä, löytyy täältä omaa rauhaa sitä etsiville. Alueella on hyvät palvelut ja tasokkaita päivittäistavaraliikkeitä.

Mikäli vasta harkitset unelmasi totetusta, tule tapaamaan meitä. Etsimme sinulle toiveitasi vastaavia kohteita. Myöskin siinä tapauksessa, että olet jo löytänyt sopivan tontin, autamme sinua kaikissa kaupan vaatimissa käytännön asioissa, laadimme kauppakirjat ja kaupanteon jälkeen esim. kiinteistön muodostamiseen liittyvien varainsiirtoveron ja lainhuudon osalta.

Mikäli tarvitset tietoa muissakin rakentamiseen liittyvissä asioissa, kuten rakennusluvan hakemisessa ja rakennusammattilaisten löytämisessä, autamme parhamme mukaan.

Kanssamme asioiminen on joustavaa ja helppoa, sillä tunnemme sekä alueen, että sen asukkaat.

Tonttikohteemme